Zdrowie
Nalewka czosnkowa

W 1971 roku, dzięki wyprawie delegacji z UNESCO, w jednym z tybetańskich klasztorów została znaleziona recepta „eliksiru młodości” (nalewki czosnkowej), która jest datowana na IV-V wiek przed naszą erą. Receptura była zapisana na glinianych tabliczkach. Przetłumaczono ją na początku na język angielski, potem na pozostałe. Wielu lekarzy testowało ją na sobie, a widząc skutki, zaczęło dalej propagować.

Zastosowanie nalewki:

Nalewka czosnkowa oczyszcza organizm z odkładającego się tłuszczu, wypłukuje nierozpuszczony wapń, gwałtownie poprawia przemianę materii, oczyszcza, wzmacnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiega zawałowi serca, miażdżycy, paraliżowi, tworzeniu się nowotworów, likwiduje szum w głowie, POPRAWIA WZROK, odmładza organizm, zapobiega udarowi mózgu i wrzodom w przewodzie pokarmowym. Sok z czosnku pobudza apetyt, poprawia trawienie, pomaga przy wielu chorobach układu oddechowego, zapobiega przeziębieniom, likwiduje bóle głowy i bezsenność, posiada właściwości moczopędne, wykrztuśne i znieczulające (uśmierzające ból).

Jak przygotować miksturę?
Zalecany jest polski czosnek.



Usunięte ze strony niezwłocznie w dniu 17 października 2014 o godz. 12.50 po rozmowie z autorem tekstu.